WORKSHOPS/TARIEVEN

TRUECOLOR COACHING 1:1
Op een inspirerende locatie, in een 1:1 situatie, vrij van ogen van bekenden jezelf en nieuwe energie ontdekken door een combinatie van gesprekken met expressief schilderen. Een werk of levensvraag kan hierbij centraal staan. De werkvorm met zelfreflectie op woord en beeld helpen je verder in jouw zelfontwikkeling . Een traject bestaat uit een telefonisch intake gesprek met daar op volgend een aantal werksessies van 2.5 uur.

wscWc

COACHING 1:1; 1 dagdeel coaching/training €95,- excl. 21% btw.
3 dagdelen  €275,- excl. 21% btw

 

 

 

 

TRUECOLOR TRAINING/COACHING GROEP
‘Het verrassende kleurenpalet van een groep’. Tijd nemen om te luisteren, waar te nemen en aandacht te geven aan elkaar. Verrast worden om vervolgens   met andere ogen naar elkaar te kijken. De schilderijen symboliseren de start van een kleurenpalet waar ruimte is voor ieders True Colors, ieders eigen kleur en inbreng. Geschikt voor (samengestelde) gezinnen, vriendengroepen, voor directie- en management teams en als kick-off in te zetten voor project groepen.

Duur: dagdeel 3 uur excl. lunch of borrel
Aantal deelnemers: in overleg
Locatie: Diverse of eigen locatie.
Materialen: Inbegrepen
Kosten: Op aanvraag, afhankelijk van aantal personen en locatie.

Optie: Vernissage borrel

 

 

CREATIVELY FIT TRAINING/COACHING 1:1
Een programma op regelmatige basis van 1x per maand , waarbij op een inspirerende locatie, in een 1:1 situatie, vrij van ogen van bekenden, jezelf en jouw kunstzinnige vaardigheden kunt ontdekken en ontwikkelen door aan de slag te gaan met diverse expressieve beeldende werkvormen. Zelfreflectie op proces en beeld, brengt je verder met Creatieve Zelfontwikkeling. Kennis van acryl schilderen komt hierbij mee…
foto-2
ABONNEMENT CREATIVELY FIT 1:1
1 jaar: 12x€75,-  excl. 21% btw.
Duur dagdeel 2,5 uur per kalender maand.

 

INBEGREPEN

  • Materialen
  • Koffie/thee
  • Afspraken/Dagdelen in overeenstemming met jouw agenda
  • Facturen op  naam en/of bedrijf
  • Schilderij mee naar huis

 

 

 

 

 

LOCATIES

L O C A T I E S Diverse locaties zijn bespreekbaar, ik werk op iedere plek waar tafels en/of schildersezels kunnen staan.