CREATIVELY FIT

CREATIVELY FIT, DISCOVER YOUR CREATIVITY BY DOING

In de wereld waarin wij actief zijn is een creatieve geest, energie en kracht nodig om tot nieuwe oplossingen en inzichten te komen. Tegenover het logic brain staat het artist brain. De eerste is lineair en gaat uit van bekende principes en gewoontes, de tweede creatief, associatief en holistisch (lichaam en geest werken samen). Door gebruik te maken van kunstzinnige creativiteit uit een diepere bewustzijn laag vanuit je creatief brein als ook door samenwerking van de twee hersendelen ontstaat eigenheid, vrijheid & inspiratie.

 

CF
KEEP CREATIVELY FIT!
Een persoonlijk ontwikkel traject met creatieve expressie als werkvorm.

Met een kwast in de hand en een kleurrijk palet is het experiment compleet: Cognitieve en intuïtieve handelingen worden aan de orde gesteld. Door middel van loslaten en doen kom je steeds dichter bij je gevoel om tot jouw specifieke beeltenis te komen. Op deze manier bezig zijn levert je creatieve energie, bewustwording en nieuw inzicht op om tot groei en ontwikkeling te komen.

Lees meer bij WORKSHOPS

 

To live a creative life we must lose our fear of being wrong -not judge our own artistic efforts…

FEEDBACK

FEEDBACK ‘Mindfull painting’ Painting with Creative wake-up Call released unknown creativity in me that made it possible to release ‘stress’ while painting. It also allowed me in my working life to think more out of the box and be even more solution driven than before…Lesson learned: You can do more with your mind than you ever imagined verder »