WORKSHOPS

TARIEVEN  WORKSHOPS  &  COACHING SESSIES

TRUECOLOR COACHING 1:1

Op een inspirerende locatie, in een 1:1 situatie, vrij van ogen van bekenden jezelf en nieuwe energie ontdekken door een combinatie van gesprekken met expressieve werkvormen. De werkvorm met Zelfreflectie op woord en beeld helpen je verder in jouw Zelfontwikkeling .Een start traject bestaat uit:

wscWc

– Intake Gesprek (telefonisch)
– Coach Gesprek (1,5 u)
– Werk sessie (3 u)
– Coach Gesprek (1,5 u)

Kosten Particulier: €495,- excl. 21% btw

Kosten Zakelijk: €695,- excl. 21% btw

Vervolgtarief: €115,- p/u excl. 21% btw.
Locatie: Studio Overveen
Inbegrepen: Drank & materialen

 

 

TRUECOLOR COACHING BESLOTEN GROEP

‘Het verrassende Kleurenpalet van een groep’. Tijd nemen om te luisteren, waar te nemen en aandacht te geven aan elkaar. Verrast worden om vervolgens met andere ogen naar elkaar te kijken. De schilderijen symboliseren de start van een kleurenpalet waar ruimte is voor ieders TrueColors, ieders eigen kleur en inbreng. Geschikt voor (samengestelde) gezinnen, vriendengroepen en sportteams.

Duur: 3 u
Deelnemers: tot 14 p
Locaties: Studio Overveen, ‘OldSchool’ Amsterdam, eigen locatie
Catering: Biologische koffie,thee+/lunch/vernissage borrel
Kosten: Op aanvraag, afhankelijk van aantal personen en de gekozen locatie.

 

 

 

 

WORKSHOPS CREATIVE EXPERIENCE

Reflectieve Actieve Groep Workshops: ‘In gesprek met mijn Creatie’. Tijd nemen om te luisteren, waar te nemen en aandacht te geven aan je zelf en elkaar. Verrast worden om vervolgens met andere ogen naar elkaar te kijken. Geschikt voor directie- en management teams en als kick-off in te zetten voor project groepen.

DSC_1215Duur: 3 u
Deelnemers: tot 14 p.
Locaties: Studio Overveen, ‘OldSchool’ Amsterdam, Incompany
Catering: Biologische koffie, thee+/lunch/vernissage borrel
Kosten: Op aanvraag, afhankelijk van aantal personen en de gekozen locatie.

 

 

 

 

PERSONAL TRAINING TO KEEP CREATIVELY FIT 1:1

Een programma op regelmatige basis, waarbij je op een inspirerende locatie, in een 1:1 situatie, vrij van ogen van bekenden, jezelf en jouw kunstzinnige vaardigheden kunt ontdekken en ontwikkelen door aan de slag te gaan met diverse beeldende werkvormen. Zelfreflectie op proces en beeld, brengt je verder met Creatieve Zelfontwikkeling.
foto-2
Duur: Min. 2 u per sessie

Tarief: €85,- p/u excl. 21% btw. Materiaal: €15,-
Locatie: Studio PubliekeWerken, Overveen

 

 

 

Zie ook CADEAUBON

LOCATIES

L O C A T I E S Diverse locaties zijn mogelijk, wij komen werken op iedere plek waar tafels en/of schildersezels kunnen staan.            

TARIEVEN/CADEAUBON

TARIEVEN           C A D E A U B O N   WORKSHOP / CREATIVITY COACHING ‘Find your creative spirit, -energy & -power by doing, develop your creative self spontaneously’. Een origineel cadeau voor een vriend of familielid. Telefonisch maken we een afspraak voor een dagdeel schilderen 1: 1 of voor het bijwonen van een groepsworkshop. verder »